011289 - Spelende kinderen in het internaat St. Josephhuis St. Anna van de zusters carmelitessen van het Goddelijk Hart van Jezus aan het Wilhelminapark nr. 56. Deze kaart werd door de zusters verspreid om weldoeners te bedanken voor hun St. Nicolaasgift. Op de kaart staat het volgende gedicht: St. Nicolaas zie eens, Hoe blijde wij nu zijn, Nu kunnen wij spelen, Te zamen zoo fijn. Ieder kind ontving weer, Waar 't hartje naar stond, Wij danken u daarom, Uit ons hartengrond. Wij zullen ook vragen, Aan den Lieven Heer, Dat hij het U loone, Duizendvoudig meer. - Foto's & Kaarten

Spelende kinderen in het internaat St. Josephhuis St. Anna van de zusters carmelitessen van het Goddelijk Hart van Jezus aan het Wilhelminapark nr. 56. Deze kaart werd door de zusters verspreid om weldoeners te bedanken voor hun St. Nicolaasgift. Op de kaart staat het volgende gedicht: St. Nicolaas zie eens, Hoe blijde wij nu zijn, Nu kunnen wij spelen, Te zamen zoo fijn. Ieder kind ontving weer, Waar 't hartje naar stond, Wij danken u daarom, Uit ons hartengrond. Wij zullen ook vragen, Aan den Lieven Heer, Dat hij het U loone, Duizendvoudig meer.

Fotonummer["011289"]
PlaatsTilburg
Straat["Wilhelminapark"]
WijkGasthuisstraat
Datering vanaf1934
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingSpelende kinderen in het internaat St. Josephhuis St. Anna van de zusters carmelitessen van het Goddelijk Hart van Jezus aan het Wilhelminapark nr. 56. Deze kaart werd door de zusters verspreid om weldoeners te bedanken voor hun St. Nicolaasgift. Op de kaart staat het volgende gedicht: St. Nicolaas zie eens, Hoe blijde wij nu zijn, Nu kunnen wij spelen, Te zamen zoo fijn. Ieder kind ontving weer, Waar 't hartje naar stond, Wij danken u daarom, Uit ons hartengrond. Wij zullen ook vragen, Aan den Lieven Heer, Dat hij het U loone, Duizendvoudig meer.
Huisnummer56
Datum

011289 - Spelende kinderen in het internaat St. Josephhuis St. Anna van de zusters carmelitessen van het Goddelijk Hart van Jezus aan het Wilhelminapark nr. 56. Deze kaart werd door de zusters verspreid om weldoeners te bedanken voor hun St. Nicolaasgift. Op de kaart staat het volgende gedicht: St. Nicolaas zie eens, Hoe blijde wij nu zijn, Nu kunnen wij spelen, Te zamen zoo fijn. 
Ieder kind ontving weer, Waar 't hartje naar stond, Wij danken u daarom, Uit ons hartengrond. 
Wij zullen ook vragen, Aan den Lieven Heer, Dat hij het U loone, Duizendvoudig meer.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag