007468 - Foto gemaakt op de achterplaats van café de Boekanier in 1932. Op de laatste rij v.l.n.r. Trees Reijven en haar man Piet van Merendonk, haar moeder Reijven- Leemans, Adriana van Gorp- Reijven en de ongehuwd gebleven To Reijven. De vier kinderen op de voorlaatste rij zijn v.l.n.r. Toon van Merendonk, Frans van Merendonk, Wilhelmina en Sjaak van Gorp. Op de volgende rij v.l.n.r. Jan en Antoon van Gorp. Op de voorgrond Jo van Gorp en Kees en Wilhelmina van Merendonk. - Foto's & Kaarten

Foto gemaakt op de achterplaats van café de Boekanier in 1932. Op de laatste rij v.l.n.r. Trees Reijven en haar man Piet van Merendonk, haar moeder Reijven- Leemans, Adriana van Gorp- Reijven en de ongehuwd gebleven To Reijven. De vier kinderen op de voorlaatste rij zijn v.l.n.r. Toon van Merendonk, Frans van Merendonk, Wilhelmina en Sjaak van Gorp. Op de volgende rij v.l.n.r. Jan en Antoon van Gorp. Op de voorgrond Jo van Gorp en Kees en Wilhelmina van Merendonk.

Fotonummer["007468"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1932
Herkomstcoll: Van Gorp
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFoto gemaakt op de achterplaats van café de Boekanier in 1932. Op de laatste rij v.l.n.r. Trees Reijven en haar man Piet van Merendonk, haar moeder Reijven- Leemans, Adriana van Gorp- Reijven en de ongehuwd gebleven To Reijven. De vier kinderen op de voorlaatste rij zijn v.l.n.r. Toon van Merendonk, Frans van Merendonk, Wilhelmina en Sjaak van Gorp. Op de volgende rij v.l.n.r. Jan en Antoon van Gorp. Op de voorgrond Jo van Gorp en Kees en Wilhelmina van Merendonk.
Datum

007468 - Foto gemaakt op de achterplaats van café de Boekanier in 1932. Op de laatste rij v.l.n.r. Trees Reijven en haar man Piet van Merendonk, haar moeder Reijven- Leemans, Adriana van Gorp- Reijven en de ongehuwd gebleven To Reijven. De vier kinderen op de voorlaatste rij zijn v.l.n.r. Toon van Merendonk, Frans van Merendonk, Wilhelmina en Sjaak van Gorp. Op de volgende rij v.l.n.r. Jan en Antoon van Gorp. Op de voorgrond Jo van Gorp en Kees en Wilhelmina van Merendonk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag