651627 - Meisjesschool Vincentius. Tilburg. Voor het koekhappen werden ook prijzen uitgedeeld. Hier geen smartfoons of tablets maar een in cellofaan ingepakt thee kop & schotel als eerste prijs. En Wilma neemt trots maar verlegen haar prijs in ontvangst. - Foto's & Kaarten

Meisjesschool Vincentius. Tilburg. Voor het koekhappen werden ook prijzen uitgedeeld. Hier geen smartfoons of tablets maar een in cellofaan ingepakt thee kop & schotel als eerste prijs. En Wilma neemt trots maar verlegen haar prijs in ontvangst.

Fotonummer["651627"]
PlaatsTilburg
Straat["Van Hogendorpstraat"]
WijkHasselt
Datering vanaf03-05-1961
FotograafVroonhoven, kapelaan Van
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMeisjesschool Vincentius. Tilburg. Voor het koekhappen werden ook prijzen uitgedeeld. Hier geen smartfoons of tablets maar een in cellofaan ingepakt thee kop & schotel als eerste prijs. En Wilma neemt trots maar verlegen haar prijs in ontvangst.
Datum

651627 - Meisjesschool Vincentius. Tilburg. Voor het koekhappen werden ook prijzen uitgedeeld. Hier geen smartfoons of tablets maar een in cellofaan ingepakt thee kop & schotel als eerste prijs. En Wilma neemt trots maar verlegen haar prijs in ontvangst.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag