100117 - Industrie. Personeel. P. Oomen ontvangt de zilveren eremedaille in de orde van Oranje-Nassau omdat hij 40 jaar werkzaam is in de Cooperatieve melk en zuivelfabriek Sint Martinus. v.l.n.r. Piet de Bekker van zuivelfabriek Oosteind, NN, Burgemeester mr. A.J.M. Elkhuizen.NN, NN, Oomen van zuivelfabreik Den Hout. - Foto's & Kaarten

Industrie. Personeel. P. Oomen ontvangt de zilveren eremedaille in de orde van Oranje-Nassau omdat hij 40 jaar werkzaam is in de Cooperatieve melk en zuivelfabriek Sint Martinus. v.l.n.r. Piet de Bekker van zuivelfabriek Oosteind, NN, Burgemeester mr. A.J.M. Elkhuizen.NN, NN, Oomen van zuivelfabreik Den Hout.

Fotonummer["100117"]
PlaatsOosterhout
Datering vanaf02-01-1969
FotograafHans Chabot
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingIndustrie. Personeel. P. Oomen ontvangt de zilveren eremedaille in de orde van Oranje-Nassau omdat hij 40 jaar werkzaam is in de Cooperatieve melk en zuivelfabriek Sint Martinus. v.l.n.r. Piet de Bekker van zuivelfabriek Oosteind, NN, Burgemeester mr. A.J.M. Elkhuizen.NN, NN, Oomen van zuivelfabreik Den Hout.
Datum

100117 - Industrie. Personeel. P. Oomen ontvangt de zilveren eremedaille in de orde van Oranje-Nassau omdat hij 40 jaar werkzaam is in de Cooperatieve melk en zuivelfabriek Sint Martinus. v.l.n.r. Piet de Bekker van zuivelfabriek Oosteind, NN, Burgemeester mr. A.J.M. Elkhuizen.NN, NN, Oomen van zuivelfabreik Den Hout.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag