072165 - Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". Gesloopte bebouwing aan de Tilburgseweg. Op de voorgrond stond de voormalige slagerij van de familie Van Oirschot met rechts hiervan het Varkensstraatje (verbinding tussen Tilburgseweg en Kloosterstraat) en nog tweede huisjes onder een dak. Op de achtergrond links het voormalige herenhuis van de familie Van Enschot. Rechts achter het kantoorgebouw van de voormalige Pijnenburg's Weverijen, waarvan in 1978 een deel in gebruik was als gemeenschapsruimte genaamd "de Klos". - Foto's & Kaarten

Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". Gesloopte bebouwing aan de Tilburgseweg. Op de voorgrond stond de voormalige slagerij van de familie Van Oirschot met rechts hiervan het Varkensstraatje (verbinding tussen Tilburgseweg en Kloosterstraat) en nog tweede huisjes onder een dak. Op de achtergrond links het voormalige herenhuis van de familie Van Enschot. Rechts achter het kantoorgebouw van de voormalige Pijnenburg's Weverijen, waarvan in 1978 een deel in gebruik was als gemeenschapsruimte genaamd "de Klos".

Fotonummer["072165"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1978
Herkomstcoll. gem. Goirle.
Uiterlijke vormprent
OmschrijvingAquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". Gesloopte bebouwing aan de Tilburgseweg. Op de voorgrond stond de voormalige slagerij van de familie Van Oirschot met rechts hiervan het Varkensstraatje (verbinding tussen Tilburgseweg en Kloosterstraat) en nog tweede huisjes onder een dak. Op de achtergrond links het voormalige herenhuis van de familie Van Enschot. Rechts achter het kantoorgebouw van de voormalige Pijnenburg's Weverijen, waarvan in 1978 een deel in gebruik was als gemeenschapsruimte genaamd "de Klos".
Datum

072165 - Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". Gesloopte bebouwing aan de Tilburgseweg. Op de voorgrond stond de voormalige slagerij van de familie Van Oirschot met rechts hiervan het Varkensstraatje (verbinding tussen Tilburgseweg en Kloosterstraat) en nog tweede huisjes onder een dak. Op de achtergrond links het voormalige herenhuis van de familie Van Enschot. Rechts achter het kantoorgebouw van de voormalige Pijnenburg's Weverijen, waarvan in 1978 een deel in gebruik was als gemeenschapsruimte genaamd "de Klos".
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag