036933 - Spoorwegen, Centrale Werkplaats, Atelier, NS: Personeel van de Ned. Spoorwegen in Tilburg. De opname is gemaakt ter gelegenheid van het afscheid wegens pensionering van Ingenieur Staring, Chef der Centrale Werkplaatsen N.S. Tilburg. Op de eerste rij vierde van links F.J.Popliers. - Foto's & Kaarten

Spoorwegen, Centrale Werkplaats, Atelier, NS: Personeel van de Ned. Spoorwegen in Tilburg. De opname is gemaakt ter gelegenheid van het afscheid wegens pensionering van Ingenieur Staring, Chef der Centrale Werkplaatsen N.S. Tilburg. Op de eerste rij vierde van links F.J.Popliers.

Fotonummer["036933"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf26-10-1907
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSpoorwegen, Centrale Werkplaats, Atelier, NS: Personeel van de Ned. Spoorwegen in Tilburg. De opname is gemaakt ter gelegenheid van het afscheid wegens pensionering van Ingenieur Staring, Chef der Centrale Werkplaatsen N.S. Tilburg. Op de eerste rij vierde van links F.J.Popliers.
Datum

036933 - Spoorwegen, Centrale Werkplaats, Atelier, NS: Personeel van de Ned. Spoorwegen in Tilburg. De opname is gemaakt ter gelegenheid van het afscheid wegens pensionering van Ingenieur Staring, Chef der Centrale Werkplaatsen N.S. Tilburg. Op de eerste rij vierde van links F.J.Popliers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag