046190 - Werken op het land van Piet van Wezel 'in de Blokken' bij de Poppelseweg. Van links naar rechts Anna van Wezel, een tijdelijke kracht, Pietje van Wezel, een tijdelijke kracht, Jan van Wezel, die later het landbouw- en voermansbedrijf van zijn vader zou overnemen, de knecht van Piet van Wezel, afkomstig uit Weelde, en To van Wezel. - Foto's & Kaarten

Werken op het land van Piet van Wezel 'in de Blokken' bij de Poppelseweg. Van links naar rechts Anna van Wezel, een tijdelijke kracht, Pietje van Wezel, een tijdelijke kracht, Jan van Wezel, die later het landbouw- en voermansbedrijf van zijn vader zou overnemen, de knecht van Piet van Wezel, afkomstig uit Weelde, en To van Wezel.

Fotonummer["046190"]
PlaatsGoirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWerken op het land van Piet van Wezel 'in de Blokken' bij de Poppelseweg. Van links naar rechts Anna van Wezel, een tijdelijke kracht, Pietje van Wezel, een tijdelijke kracht, Jan van Wezel, die later het landbouw- en voermansbedrijf van zijn vader zou overnemen, de knecht van Piet van Wezel, afkomstig uit Weelde, en To van Wezel.
Datum["1930"]

046190 - Werken op het land van Piet van Wezel 'in de Blokken' bij de Poppelseweg. Van links naar rechts Anna van Wezel, een tijdelijke kracht, Pietje van Wezel, een tijdelijke kracht, Jan van Wezel, die later het landbouw- en voermansbedrijf van zijn vader zou overnemen, de knecht van Piet van Wezel, afkomstig uit Weelde, en To van Wezel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag