046187 - Foto genomen in de tuin van de familie Van Wezel-Swanen in de zomer van 1929. Achter de tafel v.l.n.r. Jan van Wezel, Antoon Bruers, Miet Bruers-van Wezel met zoon Jan, Piet van Wezel, zijn vrouw Mie Swanen, staande, Pietje van Wezel en Anna van Wezel. Rechts op de voorgrond, met kopje in de hand, To van Wezel. Links van haar Cor Swanen, het pleegkind van Piet van Wezel. De andere drie meisjes kwamen uit Rijen en waren bij Piet op vakantie. - Foto's & Kaarten

Foto genomen in de tuin van de familie Van Wezel-Swanen in de zomer van 1929. Achter de tafel v.l.n.r. Jan van Wezel, Antoon Bruers, Miet Bruers-van Wezel met zoon Jan, Piet van Wezel, zijn vrouw Mie Swanen, staande, Pietje van Wezel en Anna van Wezel. Rechts op de voorgrond, met kopje in de hand, To van Wezel. Links van haar Cor Swanen, het pleegkind van Piet van Wezel. De andere drie meisjes kwamen uit Rijen en waren bij Piet op vakantie.

Fotonummer["046187"]
PlaatsGoirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFoto genomen in de tuin van de familie Van Wezel-Swanen in de zomer van 1929. Achter de tafel v.l.n.r. Jan van Wezel, Antoon Bruers, Miet Bruers-van Wezel met zoon Jan, Piet van Wezel, zijn vrouw Mie Swanen, staande, Pietje van Wezel en Anna van Wezel. Rechts op de voorgrond, met kopje in de hand, To van Wezel. Links van haar Cor Swanen, het pleegkind van Piet van Wezel. De andere drie meisjes kwamen uit Rijen en waren bij Piet op vakantie.
Datum["1929"]

046187 - Foto genomen in de tuin van de familie Van Wezel-Swanen in de zomer van 1929. Achter de tafel v.l.n.r. Jan van Wezel, Antoon Bruers, Miet Bruers-van Wezel met zoon Jan, Piet van Wezel, zijn vrouw Mie Swanen, staande, Pietje van Wezel en Anna van Wezel. Rechts op de voorgrond, met kopje in de hand, To van Wezel. Links van haar Cor Swanen, het pleegkind van Piet van Wezel. De andere drie meisjes kwamen uit Rijen en waren bij Piet op vakantie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag