045940 - De familie De Brouwer-van Roessel. Zittend v.l.n.r. Cato de Brouwer, later ingetreden bij de zusters van Schijndel, Adriaan de Brouwer, Truda de Brouwer, Anna Maria van Roessel en Greta de Brouwer. Staande v.l.n.r. Piet, Jan, Marie en Sjef de Brouwer. - Foto's & Kaarten

De familie De Brouwer-van Roessel. Zittend v.l.n.r. Cato de Brouwer, later ingetreden bij de zusters van Schijndel, Adriaan de Brouwer, Truda de Brouwer, Anna Maria van Roessel en Greta de Brouwer. Staande v.l.n.r. Piet, Jan, Marie en Sjef de Brouwer.

Fotonummer["045940"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1908
HerkomstN. Willemse, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe familie De Brouwer-van Roessel. Zittend v.l.n.r. Cato de Brouwer, later ingetreden bij de zusters van Schijndel, Adriaan de Brouwer, Truda de Brouwer, Anna Maria van Roessel en Greta de Brouwer. Staande v.l.n.r. Piet, Jan, Marie en Sjef de Brouwer.
Datum

045940 - De familie De Brouwer-van Roessel. Zittend v.l.n.r. Cato de Brouwer, later ingetreden bij de zusters van Schijndel, Adriaan de Brouwer, Truda de Brouwer, Anna Maria van Roessel en Greta de Brouwer. Staande v.l.n.r. Piet, Jan, Marie en Sjef de Brouwer.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag