038548 - Volt. Onderwijs. Opleidingen. Leerlingen van de Volt vakliedenopleiding, studiejaren 1941-1944, waarschijnlijk bij de aanvang van de studie voor het gebouw van de Philips Bedrijfsschool te Eindhoven. Achterste rij v.l.n.r. van Beers, Moorman, van Gastel, van Beurden. Voorste rij v.l.n.r. Koolen, Robeerts, Schellekens, Hennequin (mentor?), Timmermans, de Bont, van Helvoirt. Door avondstudie hebben ook hiervan een aantal personen een hogere functie verworven. - Foto's & Kaarten

Volt. Onderwijs. Opleidingen. Leerlingen van de Volt vakliedenopleiding, studiejaren 1941-1944, waarschijnlijk bij de aanvang van de studie voor het gebouw van de Philips Bedrijfsschool te Eindhoven. Achterste rij v.l.n.r. van Beers, Moorman, van Gastel, van Beurden. Voorste rij v.l.n.r. Koolen, Robeerts, Schellekens, Hennequin (mentor?), Timmermans, de Bont, van Helvoirt. Door avondstudie hebben ook hiervan een aantal personen een hogere functie verworven.

Fotonummer["038548"]
PlaatsEindhoven
Straat["Kastanjelaan"]
FotograafNN
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Onderwijs. Opleidingen. Leerlingen van de Volt vakliedenopleiding, studiejaren 1941-1944, waarschijnlijk bij de aanvang van de studie voor het gebouw van de Philips Bedrijfsschool te Eindhoven. Achterste rij v.l.n.r. van Beers, Moorman, van Gastel, van Beurden. Voorste rij v.l.n.r. Koolen, Robeerts, Schellekens, Hennequin (mentor?), Timmermans, de Bont, van Helvoirt. Door avondstudie hebben ook hiervan een aantal personen een hogere functie verworven.
Datum["09-1941"]

038548 - Volt. Onderwijs. Opleidingen. Leerlingen van de Volt vakliedenopleiding, studiejaren 1941-1944, waarschijnlijk bij de aanvang van de studie voor het gebouw van de Philips Bedrijfsschool te Eindhoven. Achterste rij v.l.n.r. van Beers, Moorman, van Gastel, van Beurden. Voorste rij v.l.n.r. Koolen, Robeerts, Schellekens, Hennequin (mentor?), Timmermans, de Bont, van Helvoirt. Door avondstudie hebben ook hiervan een aantal personen een hogere functie verworven.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag