652457 - Groepsfoto. Foto genomen voor het beeld van Bisschop Johannes Zwijsen (1794 - 1877), lange tijd pastoor in Tilburg. Hij zette zich in voor de Tilburgse bevolking vooral op het gebied van onderwijs. De beeldhouwer Toon Dupuis heeft dit standbeeld gemaakt in 1933. Achter het standbeeld is nog een glimp van het Paleis Raadhuis te zien. Van de mensen op de voorgrond is alleen Gerardus Jacobus Henricus Bax bekend. Hij is de 11e persoon van links op de eerste rij met staande heren en draagt een lichte regenjas. Ter gelegenheid waarvan deze foto is genomen is onbekend. - Foto's & Kaarten

Groepsfoto. Foto genomen voor het beeld van Bisschop Johannes Zwijsen (1794 - 1877), lange tijd pastoor in Tilburg. Hij zette zich in voor de Tilburgse bevolking vooral op het gebied van onderwijs. De beeldhouwer Toon Dupuis heeft dit standbeeld gemaakt in 1933. Achter het standbeeld is nog een glimp van het Paleis Raadhuis te zien. Van de mensen op de voorgrond is alleen Gerardus Jacobus Henricus Bax bekend. Hij is de 11e persoon van links op de eerste rij met staande heren en draagt een lichte regenjas. Ter gelegenheid waarvan deze foto is genomen is onbekend.

Fotonummer["652457"]
PlaatsTilburg
Straat["Willemsplein"]
WijkCentrum
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGroepsfoto. Foto genomen voor het beeld van Bisschop Johannes Zwijsen (1794 - 1877), lange tijd pastoor in Tilburg. Hij zette zich in voor de Tilburgse bevolking vooral op het gebied van onderwijs. De beeldhouwer Toon Dupuis heeft dit standbeeld gemaakt in 1933. Achter het standbeeld is nog een glimp van het Paleis Raadhuis te zien. Van de mensen op de voorgrond is alleen Gerardus Jacobus Henricus Bax bekend. Hij is de 11e persoon van links op de eerste rij met staande heren en draagt een lichte regenjas. Ter gelegenheid waarvan deze foto is genomen is onbekend.
Datum["12-1908"]

652457 - Groepsfoto. Foto genomen voor het beeld van Bisschop Johannes Zwijsen (1794 - 1877), lange tijd pastoor in Tilburg. Hij zette zich in voor de Tilburgse bevolking vooral op het gebied van onderwijs. De beeldhouwer Toon Dupuis heeft dit standbeeld gemaakt in 1933. Achter het standbeeld is nog een glimp van het Paleis Raadhuis te zien. Van de mensen op de voorgrond is alleen Gerardus Jacobus Henricus Bax bekend. Hij is de 11e persoon van links op de eerste rij met staande heren en draagt een lichte regenjas. Ter gelegenheid waarvan deze foto is genomen is onbekend.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag