057887 - Gilze. de Lange Wagenstraat in 1916 met links de kruidenierswinkel van A. Dekkers met ernaast zijn looierij. Vervolgens de woningen van J. Dekkers, W. Kock, metselaar en J. Jacobs met diens schoenfabriek en het woonhuis van Ant. Martens. Rechts op de voorgrond het in 1909 gebouwde woonhuis van de metselaar C. Vermeulen. - Foto's & Kaarten

Gilze. de Lange Wagenstraat in 1916 met links de kruidenierswinkel van A. Dekkers met ernaast zijn looierij. Vervolgens de woningen van J. Dekkers, W. Kock, metselaar en J. Jacobs met diens schoenfabriek en het woonhuis van Ant. Martens. Rechts op de voorgrond het in 1909 gebouwde woonhuis van de metselaar C. Vermeulen.

Fotonummer["057887"]
PlaatsGilze
Straat["Lange Wagenstraat"]
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGilze. de Lange Wagenstraat in 1916 met links de kruidenierswinkel van A. Dekkers met ernaast zijn looierij. Vervolgens de woningen van J. Dekkers, W. Kock, metselaar en J. Jacobs met diens schoenfabriek en het woonhuis van Ant. Martens. Rechts op de voorgrond het in 1909 gebouwde woonhuis van de metselaar C. Vermeulen.
Datum["1916"]

057887 - Gilze. de Lange Wagenstraat in 1916 met links de kruidenierswinkel van A. Dekkers met ernaast zijn looierij. Vervolgens de woningen  van J. Dekkers, W. Kock, metselaar en J. Jacobs met diens schoenfabriek en het woonhuis van Ant. Martens. Rechts op de voorgrond het in 1909 gebouwde woonhuis van de metselaar C. Vermeulen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag