1726_028 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Oproep van de Regering. De Ministers van Justitie, Handel en Nijverheid, Landbouw, Visserijk en Voedselvoorziening, Financiën en Sociale Zaken roepen de bevolking op om mee te werken aan de vernietiging van de zwarte handel, of gifhandel. Deze handel zou het herstel van de welkvaart in de weg staan. Getekend in november 1945 te Den Haag, door H. Kolfschoten, H. Vos, S.L. Mansholt, P. Lieftinck en W. Drees. Afmeting: 59x84 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Oproep van de Regering. De Ministers van Justitie, Handel en Nijverheid, Landbouw, Visserijk en Voedselvoorziening, Financiën en Sociale Zaken roepen de bevolking op om mee te werken aan de vernietiging van de zwarte handel, of gifhandel. Deze handel zou het herstel van de welkvaart in de weg staan. Getekend in november 1945 te Den Haag, door H. Kolfschoten, H. Vos, S.L. Mansholt, P. Lieftinck en W. Drees. Afmeting: 59x84 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_028"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf11-1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Oproep van de Regering. De Ministers van Justitie, Handel en Nijverheid, Landbouw, Visserijk en Voedselvoorziening, Financiën en Sociale Zaken roepen de bevolking op om mee te werken aan de vernietiging van de zwarte handel, of gifhandel. Deze handel zou het herstel van de welkvaart in de weg staan. Getekend in november 1945 te Den Haag, door H. Kolfschoten, H. Vos, S.L. Mansholt, P. Lieftinck en W. Drees. Afmeting: 59x84 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.
Datum

1726_028 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Oproep van de Regering. De Ministers van Justitie, Handel en Nijverheid, Landbouw, Visserijk en Voedselvoorziening, Financiën en Sociale Zaken roepen de bevolking op om mee te werken aan de vernietiging van de zwarte handel, of gifhandel. Deze handel zou het herstel van de welkvaart in de weg staan. 

Getekend in november 1945 te Den Haag, door H. Kolfschoten, H. Vos, S.L. Mansholt, P. Lieftinck en W. Drees.

Afmeting: 59x84 cm, Drukker onbekend.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag