082343 - Dit huis stond op een open plek in de bossen ten noorden van de Oude Rijksweg. In de oorlog waren hier opslagplaatsen geweest. Het gebied werd na de oorlog door de Nederlandse Landmacht gebruikt als oefenterrein. Het huis is inmiddels gesloopt. - Foto's & Kaarten

Dit huis stond op een open plek in de bossen ten noorden van de Oude Rijksweg. In de oorlog waren hier opslagplaatsen geweest. Het gebied werd na de oorlog door de Nederlandse Landmacht gebruikt als oefenterrein. Het huis is inmiddels gesloopt.

Fotonummer["082343"]
PlaatsRijen
Straat["Kampstraat"]
FotograafJos- Pe
Herkomst2833 Collectie foto's gemeente Gilze en Rijen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDit huis stond op een open plek in de bossen ten noorden van de Oude Rijksweg. In de oorlog waren hier opslagplaatsen geweest. Het gebied werd na de oorlog door de Nederlandse Landmacht gebruikt als oefenterrein. Het huis is inmiddels gesloopt.
Datum["19-06-1956"]

082343 - Dit huis stond op een open plek in de bossen ten noorden van de Oude Rijksweg. In de oorlog waren hier opslagplaatsen geweest. Het gebied werd na de oorlog door de Nederlandse Landmacht gebruikt als oefenterrein. Het huis is inmiddels gesloopt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag