038815 - Volt Sport en ontspanning. Jubelfeest Zuid georganiseerd door de gymnastiekverenigingen Volt en Olympia op 5 sept 1948, ter gelegenheid van de troonswisseling tussen koningin Wilhelmina en koningin Juliana. Hier een grondoefening in het gemeentelijk stadion aan de Goirleseweg. Rechtsachter de kerk van Korvel. - Foto's & Kaarten

Volt Sport en ontspanning. Jubelfeest Zuid georganiseerd door de gymnastiekverenigingen Volt en Olympia op 5 sept 1948, ter gelegenheid van de troonswisseling tussen koningin Wilhelmina en koningin Juliana. Hier een grondoefening in het gemeentelijk stadion aan de Goirleseweg. Rechtsachter de kerk van Korvel.

Fotonummer["038815"]
PlaatsTilburg
Straat["Goirleseweg"]
FotograafA. de Jong, Volt
HerkomstVoltarchief
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt Sport en ontspanning. Jubelfeest Zuid georganiseerd door de gymnastiekverenigingen Volt en Olympia op 5 sept 1948, ter gelegenheid van de troonswisseling tussen koningin Wilhelmina en koningin Juliana. Hier een grondoefening in het gemeentelijk stadion aan de Goirleseweg. Rechtsachter de kerk van Korvel.
Datum["05-09-1948"]

038815 - Volt Sport en ontspanning. Jubelfeest Zuid georganiseerd door de gymnastiekverenigingen Volt en Olympia op 5 sept 1948, ter gelegenheid van de troonswisseling tussen koningin Wilhelmina en koningin Juliana. Hier een grondoefening in het gemeentelijk stadion aan de Goirleseweg. Rechtsachter de kerk van Korvel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag