092063 - In 1963 werd de turnploeg van de PAULUS HBS kampioen van Brabant. De jaarlijkse turnwedstrijden voor middelbare scholen uit Midden- en West-Brabant werden toen gehouden in Bergen Op Zoom. Waarschijnlijk staat op deze foto de "springploeg" waarover een Tilburgse krant berichtte: "Onmiddellijk na de wedstrijden gaf een twaalftal jongens van de Paulus-HBS, 'de springploeg', onder leiding van de heer Vlasblom, een fraaie demonstratie op de lange mat en paardspringen". - Foto's & Kaarten

In 1963 werd de turnploeg van de PAULUS HBS kampioen van Brabant. De jaarlijkse turnwedstrijden voor middelbare scholen uit Midden- en West-Brabant werden toen gehouden in Bergen Op Zoom. Waarschijnlijk staat op deze foto de "springploeg" waarover een Tilburgse krant berichtte: "Onmiddellijk na de wedstrijden gaf een twaalftal jongens van de Paulus-HBS, 'de springploeg', onder leiding van de heer Vlasblom, een fraaie demonstratie op de lange mat en paardspringen".

Fotonummer["092063"]
PlaatsBergen op Zoom
Datering vanaf1963
HerkomstAlbum 2 1963-1973 p. 4
OmschrijvingIn 1963 werd de turnploeg van de PAULUS HBS kampioen van Brabant. De jaarlijkse turnwedstrijden voor middelbare scholen uit Midden- en West-Brabant werden toen gehouden in Bergen Op Zoom. Waarschijnlijk staat op deze foto de "springploeg" waarover een Tilburgse krant berichtte: "Onmiddellijk na de wedstrijden gaf een twaalftal jongens van de Paulus-HBS, 'de springploeg', onder leiding van de heer Vlasblom, een fraaie demonstratie op de lange mat en paardspringen".
Datum

092063 - In 1963 werd de turnploeg van de PAULUS HBS kampioen van Brabant. De jaarlijkse turnwedstrijden voor middelbare scholen uit Midden- en West-Brabant werden toen gehouden in Bergen Op Zoom. Waarschijnlijk staat op deze foto de "springploeg" waarover een Tilburgse krant berichtte: "Onmiddellijk na de wedstrijden gaf een twaalftal jongens van de Paulus-HBS, 'de springploeg', onder leiding van de heer Vlasblom, een fraaie demonstratie op de lange mat en paardspringen".
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag