002416 - Schilderij. Schilderij van 'het nieuwe stadsbeeld': het voormalige paleis van koning Willem II zoals het zal worden als het toekomstige stadhuis. Het schilderij werd in 1933 door de V.V.V. Tilburg Vooruit aangeboden aan burgemeester Vonk de Both ter gelegenheid van zijn zestigste verjaardag. Maker is Frans Mandos Toonzn. - Foto's & Kaarten

Schilderij. Schilderij van 'het nieuwe stadsbeeld': het voormalige paleis van koning Willem II zoals het zal worden als het toekomstige stadhuis. Het schilderij werd in 1933 door de V.V.V. Tilburg Vooruit aangeboden aan burgemeester Vonk de Both ter gelegenheid van zijn zestigste verjaardag. Maker is Frans Mandos Toonzn.

Fotonummer["002416"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
WijkCentrum
Datering vanaf1933
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSchilderij. Schilderij van 'het nieuwe stadsbeeld': het voormalige paleis van koning Willem II zoals het zal worden als het toekomstige stadhuis. Het schilderij werd in 1933 door de V.V.V. Tilburg Vooruit aangeboden aan burgemeester Vonk de Both ter gelegenheid van zijn zestigste verjaardag. Maker is Frans Mandos Toonzn.
Huisnummer55
Datum

002416 - Schilderij. Schilderij van 'het nieuwe stadsbeeld': het voormalige paleis van koning Willem II zoals het zal worden als het toekomstige stadhuis. Het schilderij werd in 1933 door de V.V.V. Tilburg Vooruit aangeboden aan burgemeester Vonk de Both ter gelegenheid van zijn zestigste verjaardag. Maker is Frans Mandos Toonzn.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag