064880 - Op de sluis van de Vaart De Batterij. In de linkergroep de tweeling Jacob en Hendrik Schrier. (beide met dezelfde kleren). Het kleine meisje in de witte jurk is Teuntje Roomer. Rechts van haar staat Janus Driesprong Kzn. In de rechtse groep v.l.n.r.: Nico van de Sluys, N.N., Frans Meywaard, Jan van den Hoven de postbode. - Foto's & Kaarten

Op de sluis van de Vaart De Batterij. In de linkergroep de tweeling Jacob en Hendrik Schrier. (beide met dezelfde kleren). Het kleine meisje in de witte jurk is Teuntje Roomer. Rechts van haar staat Janus Driesprong Kzn. In de rechtse groep v.l.n.r.: Nico van de Sluys, N.N., Frans Meywaard, Jan van den Hoven de postbode.

Fotonummer["064880"]
PlaatsDrimmelen
Datering vanaf1927
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp de sluis van de Vaart De Batterij. In de linkergroep de tweeling Jacob en Hendrik Schrier. (beide met dezelfde kleren). Het kleine meisje in de witte jurk is Teuntje Roomer. Rechts van haar staat Janus Driesprong Kzn. In de rechtse groep v.l.n.r.: Nico van de Sluys, N.N., Frans Meywaard, Jan van den Hoven de postbode.
Datum

064880 - Op de sluis van de Vaart De Batterij. In de linkergroep de tweeling Jacob en Hendrik Schrier. (beide met dezelfde kleren). Het kleine meisje in de witte jurk is Teuntje Roomer. Rechts van haar staat Janus Driesprong Kzn. In de rechtse groep v.l.n.r.: Nico van de Sluys, N.N., Frans Meywaard, Jan van den Hoven de postbode.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag