041241 - Vakbeweging. Jubileum. Leden van de propagandaclub PIUS X van de afdeling Tilburg van de Nederlandse Rooms Katholieke Textielarbeidersbond St. Lambertus gefotografeerd ter gelegenheid van het vijfentwintig jarig bestaan in 1929. In het midden kapelaan Bekkers van de parochie De Heuvel. - Foto's & Kaarten

Vakbeweging. Jubileum. Leden van de propagandaclub PIUS X van de afdeling Tilburg van de Nederlandse Rooms Katholieke Textielarbeidersbond St. Lambertus gefotografeerd ter gelegenheid van het vijfentwintig jarig bestaan in 1929. In het midden kapelaan Bekkers van de parochie De Heuvel.

Fotonummer["041241"]
PlaatsTilburg
HerkomstBureau voor Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVakbeweging. Jubileum. Leden van de propagandaclub PIUS X van de afdeling Tilburg van de Nederlandse Rooms Katholieke Textielarbeidersbond St. Lambertus gefotografeerd ter gelegenheid van het vijfentwintig jarig bestaan in 1929. In het midden kapelaan Bekkers van de parochie De Heuvel.
AnnotatieTilburg 1986, nr. 3, p. 14; Katholiek Tilburg p. 125; H. van Doremalen, De handen ineen p. 48
Datum["1929"]

041241 - Vakbeweging. Jubileum. Leden van de propagandaclub PIUS X van de afdeling Tilburg van de Nederlandse Rooms Katholieke Textielarbeidersbond St. Lambertus gefotografeerd ter gelegenheid van het vijfentwintig jarig bestaan in 1929. In het midden kapelaan Bekkers van de parochie De Heuvel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag