002997 - Tekening van het post- en telegraafkantoor, ontworpen door de rijksbouwmeester van het 2e district, D.E.C. Knuttel in neo-renaissancestijl. Deze gevel met hoofdingang (links) stond aam de Telegraafstraat. De zijgevel links stond aan de Willem II-straat. - Foto's & Kaarten

Tekening van het post- en telegraafkantoor, ontworpen door de rijksbouwmeester van het 2e district, D.E.C. Knuttel in neo-renaissancestijl. Deze gevel met hoofdingang (links) stond aam de Telegraafstraat. De zijgevel links stond aan de Willem II-straat.

Fotonummer["002997"]
PlaatsTilburg
Straat["Willem II-straat"]
WijkCentrum
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingTekening van het post- en telegraafkantoor, ontworpen door de rijksbouwmeester van het 2e district, D.E.C. Knuttel in neo-renaissancestijl. Deze gevel met hoofdingang (links) stond aam de Telegraafstraat. De zijgevel links stond aan de Willem II-straat.
Datum["1910"]

002997 - Tekening van het post- en telegraafkantoor, ontworpen door de rijksbouwmeester van het 2e district, D.E.C. Knuttel in neo-renaissancestijl. Deze gevel met hoofdingang (links) stond aam de Telegraafstraat. De zijgevel links stond aan de Willem II-straat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag