002776 - Westzijde van het Wilhelminapark. Geheel links het eerste pand aan de huidige Gasthuisring, toen Gasthuisstraat nr. 1. bewoond door meubelhandelaar Petrus Cornelis Dirks, getrouwd met Anna Catharina van Oers. In de etalage zien we een groot assortiment kruisbeelden. Vervolgens de in 1907 voor de familie Swagemakers gebouwde panden Wilhelminapark 37 en 36. Geheel rechts de ingang van het Wilhelminapark. - Foto's & Kaarten

Westzijde van het Wilhelminapark. Geheel links het eerste pand aan de huidige Gasthuisring, toen Gasthuisstraat nr. 1. bewoond door meubelhandelaar Petrus Cornelis Dirks, getrouwd met Anna Catharina van Oers. In de etalage zien we een groot assortiment kruisbeelden. Vervolgens de in 1907 voor de familie Swagemakers gebouwde panden Wilhelminapark 37 en 36. Geheel rechts de ingang van het Wilhelminapark.

Fotonummer["002776"]
PlaatsTilburg
Straat["Wilhelminapark"]
WijkGasthuisstraat
Datering vanaf1910
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingWestzijde van het Wilhelminapark. Geheel links het eerste pand aan de huidige Gasthuisring, toen Gasthuisstraat nr. 1. bewoond door meubelhandelaar Petrus Cornelis Dirks, getrouwd met Anna Catharina van Oers. In de etalage zien we een groot assortiment kruisbeelden. Vervolgens de in 1907 voor de familie Swagemakers gebouwde panden Wilhelminapark 37 en 36. Geheel rechts de ingang van het Wilhelminapark.
AnnotatieBR 1921-1939, 11/46.
Huisnummer36 en 37
Datum

002776 - Westzijde van het Wilhelminapark. Geheel links het eerste pand aan de huidige Gasthuisring, toen Gasthuisstraat nr. 1. bewoond door meubelhandelaar Petrus Cornelis Dirks, getrouwd met Anna Catharina van Oers. In de etalage zien we een groot assortiment kruisbeelden. Vervolgens de in 1907 voor de familie Swagemakers gebouwde panden  Wilhelminapark 37 en 36. Geheel rechts de ingang van het Wilhelminapark.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag