058029 - Rijen, Aan het einde van de Stationstraat omstreeks 1909 was links op de voorgrond de woning van H.C. van Beckhoven. Hij was vanaf 1885 onderwijzer aan de openbare lagere school te Rijen. Rechts op de voorgrond en gedeeltelijk zichtbaar staat de woning van J. Adriaansen en het woonhuis van directeur der coöperatieve stoomzuivelfabriek "De Hoop", respektievelijk gebouwd in 1907 en 1906. De directeur van de zuivelfabriek was in die tijd T.J. Tetwischa van Scheltinga en tevoren F. Galema. - Foto's & Kaarten

Rijen, Aan het einde van de Stationstraat omstreeks 1909 was links op de voorgrond de woning van H.C. van Beckhoven. Hij was vanaf 1885 onderwijzer aan de openbare lagere school te Rijen. Rechts op de voorgrond en gedeeltelijk zichtbaar staat de woning van J. Adriaansen en het woonhuis van directeur der coöperatieve stoomzuivelfabriek "De Hoop", respektievelijk gebouwd in 1907 en 1906. De directeur van de zuivelfabriek was in die tijd T.J. Tetwischa van Scheltinga en tevoren F. Galema.

Fotonummer["058029"]
PlaatsRijen
Straat["Dorpsstraat, thans Stationsstraat","Hoofdstraat"]
Datering vanaf1909
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingRijen, Aan het einde van de Stationstraat omstreeks 1909 was links op de voorgrond de woning van H.C. van Beckhoven. Hij was vanaf 1885 onderwijzer aan de openbare lagere school te Rijen. Rechts op de voorgrond en gedeeltelijk zichtbaar staat de woning van J. Adriaansen en het woonhuis van directeur der coöperatieve stoomzuivelfabriek "De Hoop", respektievelijk gebouwd in 1907 en 1906. De directeur van de zuivelfabriek was in die tijd T.J. Tetwischa van Scheltinga en tevoren F. Galema.
AnnotatieGilze en Rijen in oude ansichten.
Datum

058029 - Rijen, Aan het einde van de Stationstraat omstreeks 1909 was links op de voorgrond de woning van H.C. van Beckhoven. Hij was vanaf 1885 onderwijzer aan de openbare lagere school te Rijen. Rechts op de voorgrond en gedeeltelijk zichtbaar staat de woning van J. Adriaansen en het woonhuis van directeur der coöperatieve stoomzuivelfabriek "De Hoop", respektievelijk gebouwd in 1907 en 1906. De directeur van de zuivelfabriek was in die tijd T.J. Tetwischa van Scheltinga en tevoren F. Galema.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag