TLB023000471_004 - Presentatie in de Raadszaal van het Gemeentehuis in het kader van het "Anti Vandalisme Project", Links op de foto Wethouder Jan Timmermans. In het midden (1e rij, 2e van links) Marius van Amelsvoort, toenmalig Staatssecretaris van Financien met tal van nevenfuncties. - Foto's & Kaarten

Presentatie in de Raadszaal van het Gemeentehuis in het kader van het "Anti Vandalisme Project", Links op de foto Wethouder Jan Timmermans. In het midden (1e rij, 2e van links) Marius van Amelsvoort, toenmalig Staatssecretaris van Financien met tal van nevenfuncties.

Fotonummer["TLB023000471_004"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
WijkCentrum / Binnenstad
Datering vanaf11-1991
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPresentatie in de Raadszaal van het Gemeentehuis in het kader van het "Anti Vandalisme Project", Links op de foto Wethouder Jan Timmermans. In het midden (1e rij, 2e van links) Marius van Amelsvoort, toenmalig Staatssecretaris van Financien met tal van nevenfuncties.
Datum

TLB023000471_004 - Presentatie in de Raadszaal van het Gemeentehuis in het kader van het  "Anti Vandalisme Project", 
Links op de foto Wethouder Jan Timmermans. In het midden (1e rij, 2e van links) Marius van Amelsvoort, toenmalig Staatssecretaris van Financien met tal van nevenfuncties.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag