072159 - Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel" Gezicht op de achterzijde van de parochiekerk St. Jans Onthoofding met op de voorgrond links de voormalige kapel en rechts het inmiddels gesloopte patronaat. Kapel en patronaat werden gebouwd onder het pastoraat van M. Wassenberg. - Foto's & Kaarten

Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel" Gezicht op de achterzijde van de parochiekerk St. Jans Onthoofding met op de voorgrond links de voormalige kapel en rechts het inmiddels gesloopte patronaat. Kapel en patronaat werden gebouwd onder het pastoraat van M. Wassenberg.

Fotonummer["072159"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1974
Herkomstcoll. gem. Goirle
Uiterlijke vormprent
OmschrijvingAquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel" Gezicht op de achterzijde van de parochiekerk St. Jans Onthoofding met op de voorgrond links de voormalige kapel en rechts het inmiddels gesloopte patronaat. Kapel en patronaat werden gebouwd onder het pastoraat van M. Wassenberg.
Datum

072159 - Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel" Gezicht op de achterzijde van de parochiekerk St. Jans Onthoofding met op de voorgrond links de voormalige kapel en rechts het inmiddels gesloopte patronaat. Kapel en patronaat werden gebouwd onder het pastoraat van M. Wassenberg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag