TLB023000440_001 - Ouders en kinderen in de draaimolen op de "Nostalgische Kermis" tijdens de Tilburgse Kermis. Op de achtergrond de Sint Dionysiuskerk (Heikese Kerk). De Tilburgse Kermis is de grootste kermis in de Benelux. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van de stad. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland. - Foto's & Kaarten

Ouders en kinderen in de draaimolen op de "Nostalgische Kermis" tijdens de Tilburgse Kermis. Op de achtergrond de Sint Dionysiuskerk (Heikese Kerk). De Tilburgse Kermis is de grootste kermis in de Benelux. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van de stad. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland.

Fotonummer["TLB023000440_001"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein","Willemsplein"]
WijkCentrum / Binnenstad
Datering vanaf07-1992
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOuders en kinderen in de draaimolen op de "Nostalgische Kermis" tijdens de Tilburgse Kermis. Op de achtergrond de Sint Dionysiuskerk (Heikese Kerk). De Tilburgse Kermis is de grootste kermis in de Benelux. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van de stad. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland.
Datum

TLB023000440_001 - Ouders en kinderen in de draaimolen op de "Nostalgische Kermis" tijdens de Tilburgse Kermis. Op de achtergrond de Sint Dionysiuskerk (Heikese Kerk).
De Tilburgse Kermis is de grootste kermis in de Benelux. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van de stad. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag