1696024 - Groepsfoto van de mannelijke leden gemaakt tijdens de transport colonne van het Nederlandse Rode Kruis Afdeling Tilburg in het gebouw Philharmonie aan de Oude Dijk op 15 juni 1945. V.l.n.r. Voor zittend: Oeskops, Cools, Dr. Goetsch, Nennesen, Bax. Eerste rij staande: Verhouven, van deSande, Nuijten, Mandos, van Poppel, Rentrop, van de Wiel, van Amelsfoort, van Belkom, van Heeswijk, Hamers, Verhoeven. Tweede rij staande: Hemers, van Iwaarden, van Rijswijk, van Gestel, Levens, Brekelmans. Halve Rij: Goris, Spijkers, avn de Ven, van Gool, Arnold van Kempen, de Cock. - Foto's & Kaarten

Groepsfoto van de mannelijke leden gemaakt tijdens de transport colonne van het Nederlandse Rode Kruis Afdeling Tilburg in het gebouw Philharmonie aan de Oude Dijk op 15 juni 1945. V.l.n.r. Voor zittend: Oeskops, Cools, Dr. Goetsch, Nennesen, Bax. Eerste rij staande: Verhouven, van deSande, Nuijten, Mandos, van Poppel, Rentrop, van de Wiel, van Amelsfoort, van Belkom, van Heeswijk, Hamers, Verhoeven. Tweede rij staande: Hemers, van Iwaarden, van Rijswijk, van Gestel, Levens, Brekelmans. Halve Rij: Goris, Spijkers, avn de Ven, van Gool, Arnold van Kempen, de Cock.

Fotonummer["1696024"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Dijk"]
Datering vanaf15-06-1945
FotograafSchmidlin, Tilburg
Herkomst1696 Rode Kruis
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGroepsfoto van de mannelijke leden gemaakt tijdens de transport colonne van het Nederlandse Rode Kruis Afdeling Tilburg in het gebouw Philharmonie aan de Oude Dijk op 15 juni 1945. V.l.n.r. Voor zittend: Oeskops, Cools, Dr. Goetsch, Nennesen, Bax. Eerste rij staande: Verhouven, van deSande, Nuijten, Mandos, van Poppel, Rentrop, van de Wiel, van Amelsfoort, van Belkom, van Heeswijk, Hamers, Verhoeven. Tweede rij staande: Hemers, van Iwaarden, van Rijswijk, van Gestel, Levens, Brekelmans. Halve Rij: Goris, Spijkers, avn de Ven, van Gool, Arnold van Kempen, de Cock.
Datum

1696024 - Groepsfoto van de mannelijke leden gemaakt tijdens de transport colonne van het Nederlandse Rode Kruis Afdeling Tilburg in het gebouw Philharmonie aan de Oude Dijk op 15 juni 1945.

V.l.n.r. Voor zittend: Oeskops, Cools, Dr. Goetsch, Nennesen, Bax. Eerste rij staande: Verhouven, van deSande, Nuijten, Mandos, van Poppel, Rentrop, van de Wiel, van Amelsfoort, van Belkom, van Heeswijk, Hamers, Verhoeven. Tweede rij staande: Hemers, van Iwaarden, van Rijswijk, van Gestel, Levens, Brekelmans. Halve Rij: Goris, Spijkers, avn de Ven, van Gool, Arnold van Kempen, de Cock.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag