072273 - Interieur woning van Dorus Spanings (links op de voorgrond). Geheel links een foto van zijn moeder, vervolgens een foto van mgr. Bekkers en boven de kast een schilderij van Willy van Rooij met de voorstelling van enkele smokkelaars, betrapt door een marechaussee. - Foto's & Kaarten

Interieur woning van Dorus Spanings (links op de voorgrond). Geheel links een foto van zijn moeder, vervolgens een foto van mgr. Bekkers en boven de kast een schilderij van Willy van Rooij met de voorstelling van enkele smokkelaars, betrapt door een marechaussee.

Fotonummer["072273"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1979
HerkomstGoirle Middendoor
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInterieur woning van Dorus Spanings (links op de voorgrond). Geheel links een foto van zijn moeder, vervolgens een foto van mgr. Bekkers en boven de kast een schilderij van Willy van Rooij met de voorstelling van enkele smokkelaars, betrapt door een marechaussee.
Datum

072273 - Interieur woning van Dorus Spanings (links op de voorgrond). Geheel links een foto van zijn moeder, vervolgens een foto van mgr. Bekkers en boven de kast een schilderij van Willy van Rooij met de voorstelling van enkele smokkelaars, betrapt door een marechaussee.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag