038593 - Volt. Zuid. Opleidingen. Door leerlingen van de vakliedenopleiding, naar behoefte, gemaakte z.g.n. wringijzers. Deze werden gebruikt als hulpstuk bij het maken van schroefdraad in gaten. De grootte refereert aan de diameter van de schroefdraad. Het onderste ronde mini-wringijzer werd gebruikt voor mini-schroefdraad van b.v. 1 of 1,2 mm. diameter. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Opleidingen. Door leerlingen van de vakliedenopleiding, naar behoefte, gemaakte z.g.n. wringijzers. Deze werden gebruikt als hulpstuk bij het maken van schroefdraad in gaten. De grootte refereert aan de diameter van de schroefdraad. Het onderste ronde mini-wringijzer werd gebruikt voor mini-schroefdraad van b.v. 1 of 1,2 mm. diameter.

Fotonummer["038593"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt, Tilburg
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Opleidingen. Door leerlingen van de vakliedenopleiding, naar behoefte, gemaakte z.g.n. wringijzers. Deze werden gebruikt als hulpstuk bij het maken van schroefdraad in gaten. De grootte refereert aan de diameter van de schroefdraad. Het onderste ronde mini-wringijzer werd gebruikt voor mini-schroefdraad van b.v. 1 of 1,2 mm. diameter.
Datum

038593 - Volt. Zuid. Opleidingen. Door leerlingen van de vakliedenopleiding, naar behoefte, gemaakte z.g.n. wringijzers.  Deze werden gebruikt als hulpstuk bij het maken van schroefdraad in gaten. De grootte refereert aan de diameter van de schroefdraad. Het onderste ronde mini-wringijzer werd gebruikt voor mini-schroefdraad van b.v. 1 of 1,2 mm. diameter.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag