036897 - Nederlandse Spoorwegen, NS, Belslijntje.: Het trace van het toekomstige "Bels-lijntje" langs de spoorlijn Breda-Tilburg wordt in gereedheid gebracht omstreeks 1958. Hier is men bezig met het lossen van spoorstaven aan de Alleenhouderstraat. - Foto's & Kaarten

Nederlandse Spoorwegen, NS, Belslijntje.: Het trace van het toekomstige "Bels-lijntje" langs de spoorlijn Breda-Tilburg wordt in gereedheid gebracht omstreeks 1958. Hier is men bezig met het lossen van spoorstaven aan de Alleenhouderstraat.

Fotonummer["036897"]
PlaatsTilburg
Straat["Alleenhouderstraat"]
Datering vanaf1958
FotograafFotograaf gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingNederlandse Spoorwegen, NS, Belslijntje.: Het trace van het toekomstige "Bels-lijntje" langs de spoorlijn Breda-Tilburg wordt in gereedheid gebracht omstreeks 1958. Hier is men bezig met het lossen van spoorstaven aan de Alleenhouderstraat.
Datum

036897 - Nederlandse Spoorwegen, NS, Belslijntje.: Het trace van het toekomstige "Bels-lijntje" langs de spoorlijn Breda-Tilburg wordt in gereedheid gebracht omstreeks 1958. Hier is men bezig met het lossen van spoorstaven aan de Alleenhouderstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag