1726_081 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Propaganda voor de N.S.B. Met Mussert voor Nieuw-Nederland in nieuw-Europa. Een eendrachtig Nederland in een eendrachtig Europa. Wat betekent dat? Macht Arbeid Veiligheid (...) Werk en Winst (...) Strijdt mee in de NSB. Wordt lid!. Opdrachtgever: NSB. Ontwerper: Van Altena, Afmeting: 60x90 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Propaganda voor de N.S.B. Met Mussert voor Nieuw-Nederland in nieuw-Europa. Een eendrachtig Nederland in een eendrachtig Europa. Wat betekent dat? Macht Arbeid Veiligheid (...) Werk en Winst (...) Strijdt mee in de NSB. Wordt lid!. Opdrachtgever: NSB. Ontwerper: Van Altena, Afmeting: 60x90 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_081"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1940
FotograafOntwerper: Van Altena
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Propaganda voor de N.S.B. Met Mussert voor Nieuw-Nederland in nieuw-Europa. Een eendrachtig Nederland in een eendrachtig Europa. Wat betekent dat? Macht Arbeid Veiligheid (...) Werk en Winst (...) Strijdt mee in de NSB. Wordt lid!. Opdrachtgever: NSB. Ontwerper: Van Altena, Afmeting: 60x90 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.
Datum

1726_081 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Propaganda voor de N.S.B. 

Met Mussert voor Nieuw-Nederland in nieuw-Europa. Een eendrachtig Nederland in een eendrachtig Europa. Wat betekent dat? Macht Arbeid Veiligheid (...) Werk en Winst (...) Strijdt mee in de NSB. Wordt lid!. 

Opdrachtgever: NSB. Ontwerper: Van Altena, Afmeting: 60x90 cm, Drukker onbekend.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag