092298 - Bijeenkomst van de leden van de derde orde van St. Franciscus bij de capucijnen. De foto werd genomen voor de kloosterkerk aan de Korvelseweg. Links de Paterstraat met de wagenmakerij van de firma P.A.J. van de Ven-Eras op nr. 79. Op de voorgrond het kloosterlingen van het capucijnenklooster. - Foto's & Kaarten

Bijeenkomst van de leden van de derde orde van St. Franciscus bij de capucijnen. De foto werd genomen voor de kloosterkerk aan de Korvelseweg. Links de Paterstraat met de wagenmakerij van de firma P.A.J. van de Ven-Eras op nr. 79. Op de voorgrond het kloosterlingen van het capucijnenklooster.

Fotonummer["092298"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1930
HerkomstCollectie Rockx-Sleegers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBijeenkomst van de leden van de derde orde van St. Franciscus bij de capucijnen. De foto werd genomen voor de kloosterkerk aan de Korvelseweg. Links de Paterstraat met de wagenmakerij van de firma P.A.J. van de Ven-Eras op nr. 79. Op de voorgrond het kloosterlingen van het capucijnenklooster.
Datum

092298 - Bijeenkomst van de leden van de derde orde van St. Franciscus bij de capucijnen. De foto werd genomen voor de kloosterkerk aan de Korvelseweg. Links de Paterstraat met de wagenmakerij van de firma P.A.J. van de Ven-Eras op nr. 79. Op de voorgrond het kloosterlingen van het capucijnenklooster.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag