041373 - Personeel Bureau Van Spaendonck. Foto van een receptie ter gelegenheid van het huwelijk van een personeelslid van het bureau. De naam van het echtpaar is niet bekend. Wel de namen van een aantal andere aanwezigen Op de bovenste rij staan o.a. Gerard Stalpers, Annie Timmermans, Gé van Hommelen, Jac. van Groesen en Jos de Vet. Op de tweede rij van boven o.a. Jo Adriaansen, Wim de Haas, Wim Oosterlee, Fons van Arendonk en Ad. Jacobs. Op de rij achter het bruidspaar o.a. Toon van Gerwen, Toon Eijkens, Frans Vennix, Louis van Gerwen, Leon Wagemakers, Wim Smulders, Jan Beerens en Jan van den Dries. Op de rij met het bruidspaar o.a. Jet Schollen, Lies Vaessen, Annie Schollen, Pierre van Dommelen, Piet Vermeulen, Dini Pas, Frans Versteden en Kees Brocken. De overige namen zijn niet bekend. De foto is genomen op de plaats van café het Teurlings Molentje aan het Rosmolenplein. op de achtergrond is het nog steeds bestaande achtkantige onderstuk van de Velthovense molen te zien. - Foto's & Kaarten

Personeel Bureau Van Spaendonck. Foto van een receptie ter gelegenheid van het huwelijk van een personeelslid van het bureau. De naam van het echtpaar is niet bekend. Wel de namen van een aantal andere aanwezigen Op de bovenste rij staan o.a. Gerard Stalpers, Annie Timmermans, Gé van Hommelen, Jac. van Groesen en Jos de Vet. Op de tweede rij van boven o.a. Jo Adriaansen, Wim de Haas, Wim Oosterlee, Fons van Arendonk en Ad. Jacobs. Op de rij achter het bruidspaar o.a. Toon van Gerwen, Toon Eijkens, Frans Vennix, Louis van Gerwen, Leon Wagemakers, Wim Smulders, Jan Beerens en Jan van den Dries. Op de rij met het bruidspaar o.a. Jet Schollen, Lies Vaessen, Annie Schollen, Pierre van Dommelen, Piet Vermeulen, Dini Pas, Frans Versteden en Kees Brocken. De overige namen zijn niet bekend. De foto is genomen op de plaats van café het Teurlings Molentje aan het Rosmolenplein. op de achtergrond is het nog steeds bestaande achtkantige onderstuk van de Velthovense molen te zien.

Fotonummer["041373"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1955
FotograafSchmidlin, Tilburg
HerkomstBur. Van Spaendonck
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPersoneel Bureau Van Spaendonck. Foto van een receptie ter gelegenheid van het huwelijk van een personeelslid van het bureau. De naam van het echtpaar is niet bekend. Wel de namen van een aantal andere aanwezigen Op de bovenste rij staan o.a. Gerard Stalpers, Annie Timmermans, Gé van Hommelen, Jac. van Groesen en Jos de Vet. Op de tweede rij van boven o.a. Jo Adriaansen, Wim de Haas, Wim Oosterlee, Fons van Arendonk en Ad. Jacobs. Op de rij achter het bruidspaar o.a. Toon van Gerwen, Toon Eijkens, Frans Vennix, Louis van Gerwen, Leon Wagemakers, Wim Smulders, Jan Beerens en Jan van den Dries. Op de rij met het bruidspaar o.a. Jet Schollen, Lies Vaessen, Annie Schollen, Pierre van Dommelen, Piet Vermeulen, Dini Pas, Frans Versteden en Kees Brocken. De overige namen zijn niet bekend. De foto is genomen op de plaats van café het Teurlings Molentje aan het Rosmolenplein. op de achtergrond is het nog steeds bestaande achtkantige onderstuk van de Velthovense molen te zien.
Datum

041373 - Personeel Bureau Van Spaendonck. Foto van een receptie ter gelegenheid van het huwelijk van een personeelslid van het bureau. De naam van het echtpaar is niet bekend. Wel de namen van een aantal andere aanwezigen Op de bovenste rij staan o.a. Gerard Stalpers, Annie Timmermans, Gé van Hommelen, Jac. van Groesen en Jos de Vet. Op de tweede rij van boven o.a. Jo Adriaansen, Wim de Haas, Wim Oosterlee, Fons van Arendonk en Ad. Jacobs. Op de rij achter het bruidspaar o.a. Toon van Gerwen, Toon Eijkens, Frans Vennix, Louis van Gerwen, Leon Wagemakers, Wim Smulders, Jan Beerens en Jan van den Dries. Op de rij met het bruidspaar o.a. Jet Schollen, Lies Vaessen, Annie Schollen, Pierre van Dommelen, Piet Vermeulen, Dini Pas,  Frans Versteden en Kees Brocken. De overige namen zijn niet bekend. De foto is genomen op de plaats van café het Teurlings Molentje aan het Rosmolenplein. op de achtergrond is het nog steeds bestaande achtkantige onderstuk van de Velthovense molen te zien.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag