650905 - Familie Gersons. Regien Rutten, kindermeisje van twee joodse jongetjes. Rechts Hans, links de jongste spruit Magnus Frits (die Frits genoemd werd in het dagelijks leven). Aan de achtergrond te zien zijn ze tijdens een fietstochtje even uit gaan rusten in een uitspanning. - Foto's & Kaarten

Familie Gersons. Regien Rutten, kindermeisje van twee joodse jongetjes. Rechts Hans, links de jongste spruit Magnus Frits (die Frits genoemd werd in het dagelijks leven). Aan de achtergrond te zien zijn ze tijdens een fietstochtje even uit gaan rusten in een uitspanning.

Fotonummer["650905"]
PlaatsTilburg
Straat["Sint Josephstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1936
Fotograafonbekend (particulier)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFamilie Gersons. Regien Rutten, kindermeisje van twee joodse jongetjes. Rechts Hans, links de jongste spruit Magnus Frits (die Frits genoemd werd in het dagelijks leven). Aan de achtergrond te zien zijn ze tijdens een fietstochtje even uit gaan rusten in een uitspanning.
Annotatieinfo: Mw. Mieke - Nellie van der Heijden, Tilburg. / Tilburg, Tijdschrift voor geschiedenis, monumenten en cultuur pag. 8 - 11.
Huisnummer112
Datum

650905 - Familie Gersons. Regien Rutten, kindermeisje van twee joodse jongetjes. Rechts Hans, links de jongste spruit Magnus Frits (die Frits genoemd werd in het dagelijks leven). Aan de achtergrond te zien zijn ze tijdens een fietstochtje even uit gaan rusten in een uitspanning.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag