1726_072 - Affiche Tweede Wereldoorlog. In opdracht van de veldcommandant te Tilburg maakt de Burgemeester bekend dat alle zaken betreffende het burgerlijk bestuur worden behandeld in het gemeentehuis. Militaire zaken worden behandeld op het bureau van de veldcommandant, in Hotel Lindeboom aan de Heuvel. Afgegeven op 18 mei 1940. Afkomstig van de Burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel. Tevens in Duits. Afmeting: 52x39 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. In opdracht van de veldcommandant te Tilburg maakt de Burgemeester bekend dat alle zaken betreffende het burgerlijk bestuur worden behandeld in het gemeentehuis. Militaire zaken worden behandeld op het bureau van de veldcommandant, in Hotel Lindeboom aan de Heuvel. Afgegeven op 18 mei 1940. Afkomstig van de Burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel. Tevens in Duits. Afmeting: 52x39 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_072"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf18-05-1940
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. In opdracht van de veldcommandant te Tilburg maakt de Burgemeester bekend dat alle zaken betreffende het burgerlijk bestuur worden behandeld in het gemeentehuis. Militaire zaken worden behandeld op het bureau van de veldcommandant, in Hotel Lindeboom aan de Heuvel. Afgegeven op 18 mei 1940. Afkomstig van de Burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel. Tevens in Duits. Afmeting: 52x39 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.
Datum

1726_072 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

In opdracht van de veldcommandant te Tilburg maakt de Burgemeester bekend dat alle zaken betreffende het burgerlijk bestuur worden behandeld in het gemeentehuis. 

Militaire zaken worden behandeld op het bureau van de veldcommandant, in Hotel Lindeboom aan de Heuvel.

Afgegeven op 18 mei 1940. Afkomstig van de Burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel. Tevens in Duits. Afmeting: 52x39 cm, Drukker onbekend.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag