071837 - De fabrieksweg op het complex van stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg. Links het kantoorgebouw met aangrenzend de fabriekshallen. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930. - Foto's & Kaarten

De fabrieksweg op het complex van stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg. Links het kantoorgebouw met aangrenzend de fabriekshallen. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930.

Fotonummer["071837"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg"]
Datering vanaf1930
FotograafSchoot, H, van der, Tilburg
Herkomstarchief Ververij De Regenboog Tilburg, nummer 672
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe fabrieksweg op het complex van stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg. Links het kantoorgebouw met aangrenzend de fabriekshallen. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930.
Datum

071837 - De fabrieksweg op het complex van stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg. Links het kantoorgebouw met aangrenzend de fabriekshallen.
De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag