104043 - Opening van het nieuwe zwembad aan de Ringbaan-Oost. Burgemeester Vonk de Both opende het zwembad met een bemoedigende speech waarna nationale beroemdheden zich te water wierpen voor de wedstrijden. vlnr: mevr. en commissaris Preusting, burgemeester Vonk de both, dr. Möller, wethouder Jan van Rijzewijk, wethouder Van Oudenhhoven. - Foto's & Kaarten

Opening van het nieuwe zwembad aan de Ringbaan-Oost. Burgemeester Vonk de Both opende het zwembad met een bemoedigende speech waarna nationale beroemdheden zich te water wierpen voor de wedstrijden. vlnr: mevr. en commissaris Preusting, burgemeester Vonk de both, dr. Möller, wethouder Jan van Rijzewijk, wethouder Van Oudenhhoven.

Fotonummer["104043"]
PlaatsTilburg
Straat["Ringbaan-Oost"]
Datering vanaf1931
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOpening van het nieuwe zwembad aan de Ringbaan-Oost. Burgemeester Vonk de Both opende het zwembad met een bemoedigende speech waarna nationale beroemdheden zich te water wierpen voor de wedstrijden. vlnr: mevr. en commissaris Preusting, burgemeester Vonk de both, dr. Möller, wethouder Jan van Rijzewijk, wethouder Van Oudenhhoven.
Datum

104043 - Opening van het nieuwe zwembad aan de Ringbaan-Oost. Burgemeester Vonk de Both opende het zwembad met een bemoedigende speech waarna nationale beroemdheden zich te water wierpen voor de wedstrijden. vlnr: mevr. en commissaris Preusting, burgemeester Vonk de both, dr. Möller, wethouder Jan van Rijzewijk, wethouder Van Oudenhhoven.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag