104043 - Opening van het nieuwe zwembad aan de Ringbaan-Oost. Burgemeester Vonk de Both opende het zwembad met een bemoedigende speech waarna nationale beroemdheden zich te water wierpen voor de wedstrijden. vlnr: mevr. en commissaris Preusting, burgemeester Vonk de both, dr. Möller, wethouder Jan van Rijzewijk, wethouder Van Oudenhhoven. - Foto's & Kaarten

Opening van het nieuwe zwembad aan de Ringbaan-Oost. Burgemeester Vonk de Both opende het zwembad met een bemoedigende speech waarna nationale beroemdheden zich te water wierpen voor de wedstrijden. vlnr: mevr. en commissaris Preusting, burgemeester Vonk de both, dr. Möller, wethouder Jan van Rijzewijk, wethouder Van Oudenhhoven.

Fotonummer["104043"]
PlaatsTilburg
Straat["Ringbaan-Oost"]
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOpening van het nieuwe zwembad aan de Ringbaan-Oost. Burgemeester Vonk de Both opende het zwembad met een bemoedigende speech waarna nationale beroemdheden zich te water wierpen voor de wedstrijden. vlnr: mevr. en commissaris Preusting, burgemeester Vonk de both, dr. Möller, wethouder Jan van Rijzewijk, wethouder Van Oudenhhoven.
Datum["1931"]

104043 - Opening van het nieuwe zwembad aan de Ringbaan-Oost. Burgemeester Vonk de Both opende het zwembad met een bemoedigende speech waarna nationale beroemdheden zich te water wierpen voor de wedstrijden. vlnr: mevr. en commissaris Preusting, burgemeester Vonk de both, dr. Möller, wethouder Jan van Rijzewijk, wethouder Van Oudenhhoven.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag