604059 - Koningswei, Tilburg. Feestelijke Opening van het wijkhuisje in 1948. De opening werd verricht door pastoor Van Dun in aanwezigheid van de bewoners van de wijk Koningswei ('de waai' genaamd in de volksmond) en kapelaan Soons die zich bijzonder had ingezet voor een ontmoetingsruimte. - Foto's & Kaarten

Koningswei, Tilburg. Feestelijke Opening van het wijkhuisje in 1948. De opening werd verricht door pastoor Van Dun in aanwezigheid van de bewoners van de wijk Koningswei ('de waai' genaamd in de volksmond) en kapelaan Soons die zich bijzonder had ingezet voor een ontmoetingsruimte.

Fotonummer["604059"]
PlaatsTilburg
Straat["Oranjestraat"]
WijkKoningswei
Datering vanaf1948
FotograafH. Donders, Tilburg
Herkomst406, Collectie foto's Tilburg, 1865-heden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKoningswei, Tilburg. Feestelijke Opening van het wijkhuisje in 1948. De opening werd verricht door pastoor Van Dun in aanwezigheid van de bewoners van de wijk Koningswei ('de waai' genaamd in de volksmond) en kapelaan Soons die zich bijzonder had ingezet voor een ontmoetingsruimte.
Datum

604059 - Koningswei, Tilburg. Feestelijke Opening van het wijkhuisje in 1948. De opening werd verricht door pastoor Van Dun in aanwezigheid van de bewoners van de wijk Koningswei ('de waai' genaamd in de volksmond) en kapelaan Soons die zich bijzonder had ingezet voor een ontmoetingsruimte.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag