039125 - Volt, Jubileum. Viering 40-jarig Volt jubileum in juli 1949. V.l.n.r.: N.N., Fien van Geloven, de eerste medewerkster van Volt die even eerder haar 40 jarig jubileum vierde, Kipperman, directeur, Hubert en Brekelmans van de administratie en beiden procuratiehouder, gedeeltelijk zichtbaar Mannaerts (Commissaris van Volt), op de rug gezien N.N. en F.Philips Hoofdcommisaris van Volt. Dit jaar werd de straatnaam gewijzigd van Nieuwe Goirleseweg in Voltstraat. Dit was het cadeau van de gemeente Tilburg. - Foto's & Kaarten

Volt, Jubileum. Viering 40-jarig Volt jubileum in juli 1949. V.l.n.r.: N.N., Fien van Geloven, de eerste medewerkster van Volt die even eerder haar 40 jarig jubileum vierde, Kipperman, directeur, Hubert en Brekelmans van de administratie en beiden procuratiehouder, gedeeltelijk zichtbaar Mannaerts (Commissaris van Volt), op de rug gezien N.N. en F.Philips Hoofdcommisaris van Volt. Dit jaar werd de straatnaam gewijzigd van Nieuwe Goirleseweg in Voltstraat. Dit was het cadeau van de gemeente Tilburg.

Fotonummer["039125"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf29-07-1949
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Jubileum. Viering 40-jarig Volt jubileum in juli 1949. V.l.n.r.: N.N., Fien van Geloven, de eerste medewerkster van Volt die even eerder haar 40 jarig jubileum vierde, Kipperman, directeur, Hubert en Brekelmans van de administratie en beiden procuratiehouder, gedeeltelijk zichtbaar Mannaerts (Commissaris van Volt), op de rug gezien N.N. en F.Philips Hoofdcommisaris van Volt. Dit jaar werd de straatnaam gewijzigd van Nieuwe Goirleseweg in Voltstraat. Dit was het cadeau van de gemeente Tilburg.
Datum

039125 - Volt, Jubileum. Viering 40-jarig Volt jubileum in juli 1949.  V.l.n.r.: N.N., Fien van Geloven, de eerste medewerkster van Volt die even eerder haar 40 jarig jubileum vierde, Kipperman, directeur, Hubert en Brekelmans van de administratie en beiden procuratiehouder, gedeeltelijk zichtbaar Mannaerts (Commissaris van Volt), op de rug gezien N.N. en F.Philips Hoofdcommisaris van Volt.
Dit jaar werd de straatnaam gewijzigd van Nieuwe Goirleseweg in Voltstraat. Dit was het cadeau van de gemeente Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag