052507 - Muziekleven. 'Max Goyarts and his Rythm Boys' een orkest dat in de jaren dertig vooral optrad bij feesten en festiviteiten in de gegoede kringen. o.a. bij het optreden van de toneelvereniging 'the Show Boat'en het studententoneel. Het Tilburgs studentendispuut 'black and white'speelde b.v. op 21 mei 1930 het stuk Ýou never can tell' in de zaal van de Koninklijke Liedertafel. In dit stuk speelde Marga Klompé, later minister, de rol van het dienstmeisje. Na afloop van het stuk was er een 'soirée dansante'waarbij de muziek verzorgd werd door Max Goyarts and his Rythm Boys. - Foto's & Kaarten

Muziekleven. 'Max Goyarts and his Rythm Boys' een orkest dat in de jaren dertig vooral optrad bij feesten en festiviteiten in de gegoede kringen. o.a. bij het optreden van de toneelvereniging 'the Show Boat'en het studententoneel. Het Tilburgs studentendispuut 'black and white'speelde b.v. op 21 mei 1930 het stuk Ýou never can tell' in de zaal van de Koninklijke Liedertafel. In dit stuk speelde Marga Klompé, later minister, de rol van het dienstmeisje. Na afloop van het stuk was er een 'soirée dansante'waarbij de muziek verzorgd werd door Max Goyarts and his Rythm Boys.

Fotonummer["052507"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1930
FotograafA. van Beurden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMuziekleven. 'Max Goyarts and his Rythm Boys' een orkest dat in de jaren dertig vooral optrad bij feesten en festiviteiten in de gegoede kringen. o.a. bij het optreden van de toneelvereniging 'the Show Boat'en het studententoneel. Het Tilburgs studentendispuut 'black and white'speelde b.v. op 21 mei 1930 het stuk Ýou never can tell' in de zaal van de Koninklijke Liedertafel. In dit stuk speelde Marga Klompé, later minister, de rol van het dienstmeisje. Na afloop van het stuk was er een 'soirée dansante'waarbij de muziek verzorgd werd door Max Goyarts and his Rythm Boys.
Datum

052507 - Muziekleven. 'Max Goyarts and his Rythm Boys' een orkest dat in de jaren dertig vooral optrad bij feesten en festiviteiten in de gegoede kringen. o.a. bij het optreden van de toneelvereniging 'the Show Boat'en het studententoneel. Het Tilburgs studentendispuut 'black and white'speelde b.v. op 21 mei 1930 het stuk Ýou never can tell' in de zaal van de Koninklijke Liedertafel. In dit stuk speelde Marga Klompé, later minister, de rol van het dienstmeisje. Na afloop van het stuk was er een 'soirée dansante'waarbij de muziek verzorgd werd door Max Goyarts and his Rythm Boys.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag