601770 - Josephina Anna Maria (Fien) van Eijck, geboren op 7 augustus 1905 te Tilburg als dochter van aannemer Josef M.C. van Eijck en Joanna J. van Pelt. Fien van Eijck huwde met handelsreiziger Frans J.J. de Bont. Zij overleed op Goede Vrijdag 12 april 1974 te Tilburg. Fien werd gefotografeerd in de fotostudio van haar zwager Piet van der Schoot. In dit geval fungeerde Fien als fotomodel voor een aantal foto´s die werden ingezonden voor het blad Bedrijfsfotografie, het officieel orgaan van de Nederlandsche Fotografen Patroonsvereniging (NFPV). Verschillende foto´s, ook deze, werden geplaatst. Volgens de redacteur van dit blad, de bekende fotograaf Adriaan Boer, waren "de kunstlichtopnames van collega van der Schoot volkomen geslaagd". - Foto's & Kaarten

Josephina Anna Maria (Fien) van Eijck, geboren op 7 augustus 1905 te Tilburg als dochter van aannemer Josef M.C. van Eijck en Joanna J. van Pelt. Fien van Eijck huwde met handelsreiziger Frans J.J. de Bont. Zij overleed op Goede Vrijdag 12 april 1974 te Tilburg. Fien werd gefotografeerd in de fotostudio van haar zwager Piet van der Schoot. In dit geval fungeerde Fien als fotomodel voor een aantal foto´s die werden ingezonden voor het blad Bedrijfsfotografie, het officieel orgaan van de Nederlandsche Fotografen Patroonsvereniging (NFPV). Verschillende foto´s, ook deze, werden geplaatst. Volgens de redacteur van dit blad, de bekende fotograaf Adriaan Boer, waren "de kunstlichtopnames van collega van der Schoot volkomen geslaagd".

Fotonummer["601770"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1930
FotograafSchoot, Piet van der, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJosephina Anna Maria (Fien) van Eijck, geboren op 7 augustus 1905 te Tilburg als dochter van aannemer Josef M.C. van Eijck en Joanna J. van Pelt. Fien van Eijck huwde met handelsreiziger Frans J.J. de Bont. Zij overleed op Goede Vrijdag 12 april 1974 te Tilburg. Fien werd gefotografeerd in de fotostudio van haar zwager Piet van der Schoot. In dit geval fungeerde Fien als fotomodel voor een aantal foto´s die werden ingezonden voor het blad Bedrijfsfotografie, het officieel orgaan van de Nederlandsche Fotografen Patroonsvereniging (NFPV). Verschillende foto´s, ook deze, werden geplaatst. Volgens de redacteur van dit blad, de bekende fotograaf Adriaan Boer, waren "de kunstlichtopnames van collega van der Schoot volkomen geslaagd".
AnnotatieBedrijfsfotografie 07-03-1930
Datum

601770 - Josephina Anna Maria (Fien) van Eijck, geboren op 7 augustus 1905 te Tilburg als dochter van aannemer Josef M.C. van Eijck en Joanna J. van Pelt. Fien van Eijck huwde met handelsreiziger Frans J.J. de Bont. Zij overleed op Goede Vrijdag 12 april 1974 te Tilburg. Fien werd gefotografeerd in de fotostudio van haar zwager Piet van der Schoot. In dit geval fungeerde Fien als fotomodel voor een aantal foto´s die werden ingezonden voor het blad Bedrijfsfotografie, het officieel orgaan van de Nederlandsche Fotografen Patroonsvereniging (NFPV). Verschillende foto´s, ook deze,  werden geplaatst. Volgens de redacteur van dit blad, de bekende fotograaf Adriaan Boer, waren "de kunstlichtopnames van collega van der Schoot volkomen geslaagd".
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag