TLB023000507_004 - Ingang Universiteitsbibliotheek van de Katholieke Universiteit Brabant (KUB) thans genaamd Universiteit van Tilburg/Tilburg University (UvT), bereikbaar middels een loopbrug over de Universiteitlsaan. Foto is genomen in het kader van een Fietsrouteplan in en om Tilburg. - Foto's & Kaarten

Ingang Universiteitsbibliotheek van de Katholieke Universiteit Brabant (KUB) thans genaamd Universiteit van Tilburg/Tilburg University (UvT), bereikbaar middels een loopbrug over de Universiteitlsaan. Foto is genomen in het kader van een Fietsrouteplan in en om Tilburg.

Fotonummer["TLB023000507_004"]
PlaatsTilburg
Straat["Warandelaan","Universiteitslaan"]
Wijkde Reit
Datering vanaf06-1994
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingIngang Universiteitsbibliotheek van de Katholieke Universiteit Brabant (KUB) thans genaamd Universiteit van Tilburg/Tilburg University (UvT), bereikbaar middels een loopbrug over de Universiteitlsaan. Foto is genomen in het kader van een Fietsrouteplan in en om Tilburg.
Huisnummer2
Datum

TLB023000507_004 - Ingang Universiteitsbibliotheek  van de Katholieke Universiteit Brabant (KUB) thans genaamd Universiteit van Tilburg/Tilburg University (UvT), bereikbaar middels een loopbrug over de Universiteitlsaan. Foto is genomen in het kader van een Fietsrouteplan in en om Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag