1726_022 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Proclamatie. Leve het Vaderland. Nederland herrijst. De bevrijding is begonnen. Nederlanders wordt verzocht om mee te werken aan een ordelijk verloop van de bevrijding. Gehoorzaam bevelen van het geallieerde opperbevel en luister naar de aanwijzingen van het Nederlands Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Ondertekend door koningin Wilhelmina. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Proclamatie. Leve het Vaderland. Nederland herrijst. De bevrijding is begonnen. Nederlanders wordt verzocht om mee te werken aan een ordelijk verloop van de bevrijding. Gehoorzaam bevelen van het geallieerde opperbevel en luister naar de aanwijzingen van het Nederlands Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Ondertekend door koningin Wilhelmina. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_022"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Proclamatie. Leve het Vaderland. Nederland herrijst. De bevrijding is begonnen. Nederlanders wordt verzocht om mee te werken aan een ordelijk verloop van de bevrijding. Gehoorzaam bevelen van het geallieerde opperbevel en luister naar de aanwijzingen van het Nederlands Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Ondertekend door koningin Wilhelmina. WOII. WO2.
Datum

1726_022 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Proclamatie. Leve het Vaderland. Nederland herrijst. De bevrijding is begonnen.

Nederlanders wordt verzocht om mee te werken aan een ordelijk verloop van de bevrijding. Gehoorzaam bevelen van het geallieerde opperbevel en luister naar de aanwijzingen van het Nederlands Militair Gezag. 

Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.

Ondertekend door koningin Wilhelmina. 

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag