044650 - Pastoor, kapelaans, kerkbestuur en waarschijnlijk de collectanten van de parochie St. Dionysius aan de Goirkestraat. Op de eerste rij v.l.n.r. kerkmeester Mannaerts, pastoor Le Blanc en kapelaan Smits. Op de tweede rij v.l.n.r. kapelaan Zijlmans, Janus van Beurden, Kees van Baast dirigent van het kerkkoor, en kapelaan De Beijer. De personen op de laatste rij zijn onbekend. Le Blanc was pastoor van het Goirke van 1915 tot 1935. Gelegenheid is waarschijnlijk het 12,5-jarig pastoorsfeest van pastoor Le Blanc van het Goirke.. - Foto's & Kaarten

Pastoor, kapelaans, kerkbestuur en waarschijnlijk de collectanten van de parochie St. Dionysius aan de Goirkestraat. Op de eerste rij v.l.n.r. kerkmeester Mannaerts, pastoor Le Blanc en kapelaan Smits. Op de tweede rij v.l.n.r. kapelaan Zijlmans, Janus van Beurden, Kees van Baast dirigent van het kerkkoor, en kapelaan De Beijer. De personen op de laatste rij zijn onbekend. Le Blanc was pastoor van het Goirke van 1915 tot 1935. Gelegenheid is waarschijnlijk het 12,5-jarig pastoorsfeest van pastoor Le Blanc van het Goirke..

Fotonummer["044650"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1927
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPastoor, kapelaans, kerkbestuur en waarschijnlijk de collectanten van de parochie St. Dionysius aan de Goirkestraat. Op de eerste rij v.l.n.r. kerkmeester Mannaerts, pastoor Le Blanc en kapelaan Smits. Op de tweede rij v.l.n.r. kapelaan Zijlmans, Janus van Beurden, Kees van Baast dirigent van het kerkkoor, en kapelaan De Beijer. De personen op de laatste rij zijn onbekend. Le Blanc was pastoor van het Goirke van 1915 tot 1935. Gelegenheid is waarschijnlijk het 12,5-jarig pastoorsfeest van pastoor Le Blanc van het Goirke..
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien, 14.8.2002.
Datum

044650 - Pastoor, kapelaans, kerkbestuur en waarschijnlijk de collectanten van de parochie St. Dionysius aan de Goirkestraat. Op de eerste rij v.l.n.r. kerkmeester Mannaerts, pastoor Le Blanc en kapelaan Smits. Op de tweede rij v.l.n.r. kapelaan Zijlmans, Janus van Beurden, Kees van Baast dirigent van het kerkkoor, en kapelaan De Beijer. De personen op de laatste rij zijn onbekend. Le Blanc was pastoor van het Goirke van 1915 tot 1935.
Gelegenheid is waarschijnlijk het 12,5-jarig pastoorsfeest van pastoor Le Blanc van het Goirke..
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag