039170 - Volt. Zuid. Nieuwbouw, Gebouwen. Het bouwrijp maken t.b.v. de bouw van het nieuwe hoofdkantoor AH en hal Z aan de Groenstraat in 1959. Het dak van de oude stalen loodsen is reeds gesloopt. Foto genomen vanuit de Groenstraat.Rechts de toren van de kerk van Broekhoven I. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Nieuwbouw, Gebouwen. Het bouwrijp maken t.b.v. de bouw van het nieuwe hoofdkantoor AH en hal Z aan de Groenstraat in 1959. Het dak van de oude stalen loodsen is reeds gesloopt. Foto genomen vanuit de Groenstraat.Rechts de toren van de kerk van Broekhoven I.

Fotonummer["039170"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1959
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Nieuwbouw, Gebouwen. Het bouwrijp maken t.b.v. de bouw van het nieuwe hoofdkantoor AH en hal Z aan de Groenstraat in 1959. Het dak van de oude stalen loodsen is reeds gesloopt. Foto genomen vanuit de Groenstraat.Rechts de toren van de kerk van Broekhoven I.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo, blz. 40.
Datum

039170 - Volt. Zuid. Nieuwbouw, Gebouwen. Het bouwrijp maken t.b.v. de bouw van het nieuwe hoofdkantoor AH en hal Z aan de Groenstraat in 1959.  Het dak van de oude stalen loodsen is reeds gesloopt. Foto genomen vanuit de Groenstraat.Rechts de toren van de kerk van Broekhoven I.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag