006187 - Versteyne, aannemer de Lint te Oisterwijk. bouw van Kerk H. Hart Noordhoek te Tilburg, St. Petruskerk te Oisterwijk, het schip van de kerk Berchem bij Oss, Catharina pensionaat te Oisterwijk. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig) - Foto's & Kaarten

Versteyne, aannemer de Lint te Oisterwijk. bouw van Kerk H. Hart Noordhoek te Tilburg, St. Petruskerk te Oisterwijk, het schip van de kerk Berchem bij Oss, Catharina pensionaat te Oisterwijk. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig)

Fotonummer["006187"]
PlaatsTilburg
Datering tot1915
FotograafAdriaan van Beurden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVersteyne, aannemer de Lint te Oisterwijk. bouw van Kerk H. Hart Noordhoek te Tilburg, St. Petruskerk te Oisterwijk, het schip van de kerk Berchem bij Oss, Catharina pensionaat te Oisterwijk. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig)
Datum

006187 - Versteyne, aannemer de Lint te Oisterwijk. bouw van Kerk H. Hart Noordhoek te Tilburg, St. Petruskerk te Oisterwijk, het schip van de kerk Berchem bij Oss, Catharina pensionaat te Oisterwijk. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag