90842 - Made en Drimmelen. Uitstapje van tientallen ouderen uit Made naar het Vrouwenhof (stadspark) in Roosendaal. De organisatie lag bij het comité Bejaardenzorg in Made. In het bestuur daarvan zaten Dr. Tolhuijzen, W.Smits, J. van Zeeland, mw. Broeders-de Bruijn en ds Sijthof. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. Uitstapje van tientallen ouderen uit Made naar het Vrouwenhof (stadspark) in Roosendaal. De organisatie lag bij het comité Bejaardenzorg in Made. In het bestuur daarvan zaten Dr. Tolhuijzen, W.Smits, J. van Zeeland, mw. Broeders-de Bruijn en ds Sijthof.

Fotonummer["90842"]
PlaatsRoosendaal
Datering vanaf05-09-1963
FotograafRembrandt, Roosendaal
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. Uitstapje van tientallen ouderen uit Made naar het Vrouwenhof (stadspark) in Roosendaal. De organisatie lag bij het comité Bejaardenzorg in Made. In het bestuur daarvan zaten Dr. Tolhuijzen, W.Smits, J. van Zeeland, mw. Broeders-de Bruijn en ds Sijthof.
Datum

90842 - Made en Drimmelen. Uitstapje van tientallen ouderen uit Made naar het Vrouwenhof (stadspark) in Roosendaal. De organisatie lag bij het comité Bejaardenzorg in Made.
In het bestuur daarvan zaten Dr. Tolhuijzen, W.Smits, J. van Zeeland, mw. Broeders-de Bruijn en ds Sijthof.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag