002683 - Tuinstraat ter hoogte van de Willem II-straat. Tot 1910 hoorde dit gedeelte van de Tuinstraat tot aan de Nieuwlandstraat tot wijk M. Het gedeelte tussen de Heuvel en de Willem II-straat hoorde bij wijk N. Links de pleziertuin van de familie Bogaers. - Foto's & Kaarten

Tuinstraat ter hoogte van de Willem II-straat. Tot 1910 hoorde dit gedeelte van de Tuinstraat tot aan de Nieuwlandstraat tot wijk M. Het gedeelte tussen de Heuvel en de Willem II-straat hoorde bij wijk N. Links de pleziertuin van de familie Bogaers.

Fotonummer["002683"]
PlaatsTilburg
Straat["Tuinstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1900
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingTuinstraat ter hoogte van de Willem II-straat. Tot 1910 hoorde dit gedeelte van de Tuinstraat tot aan de Nieuwlandstraat tot wijk M. Het gedeelte tussen de Heuvel en de Willem II-straat hoorde bij wijk N. Links de pleziertuin van de familie Bogaers.
Annotatie'Tilburg' (1991) II, p. 38.
Datum

002683 - Tuinstraat ter hoogte van de Willem II-straat. Tot 1910 hoorde dit gedeelte van de Tuinstraat tot aan de Nieuwlandstraat tot wijk M. Het gedeelte tussen de Heuvel en de Willem II-straat hoorde bij wijk N. Links de pleziertuin van de familie Bogaers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag