038919 - Volt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april/mei 1957 in de kantine aan de Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. ( Zie platte grond in het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo" blz.40.) Er is ook veel belangstelling voor de werkstukken gemaakt door de leerlingen van het E.T.Lab. Rechts bovenaan Dhr. E. van Kuik, cotroleur in de gereedschapmakerij met voor hem twee van zijn zonen. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april/mei 1957 in de kantine aan de Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. ( Zie platte grond in het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo" blz.40.) Er is ook veel belangstelling voor de werkstukken gemaakt door de leerlingen van het E.T.Lab. Rechts bovenaan Dhr. E. van Kuik, cotroleur in de gereedschapmakerij met voor hem twee van zijn zonen.

Fotonummer["038919"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-04-1957
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april/mei 1957 in de kantine aan de Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. ( Zie platte grond in het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo" blz.40.) Er is ook veel belangstelling voor de werkstukken gemaakt door de leerlingen van het E.T.Lab. Rechts bovenaan Dhr. E. van Kuik, cotroleur in de gereedschapmakerij met voor hem twee van zijn zonen.
Datum

038919 - Volt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april/mei 1957 in de kantine aan de Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. ( Zie platte grond in het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo" blz.40.) Er is ook veel belangstelling voor de werkstukken gemaakt door de leerlingen van het E.T.Lab. Rechts bovenaan Dhr. E. van Kuik, cotroleur in de gereedschapmakerij met voor hem twee van zijn zonen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag