039181 - Volt. Zuid. Algemeen. Gebouwen, Nieuwbouw. "Vlaggengeld" en enkele sigaren voor alle medewerkers van het aannemingsbedrijf dat de nieuwbouw van hal "Z" heeft gerealiseerd. Het hoogste punt werd bereikt binnen de geplande twaalf weken. Links met bril Ir. Kipperman directeur van Volt, daarnaast Dhr. van Erve van bouwbedrijf Volt en Mr. Ledeboer, directiesecretaris Volt. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Algemeen. Gebouwen, Nieuwbouw. "Vlaggengeld" en enkele sigaren voor alle medewerkers van het aannemingsbedrijf dat de nieuwbouw van hal "Z" heeft gerealiseerd. Het hoogste punt werd bereikt binnen de geplande twaalf weken. Links met bril Ir. Kipperman directeur van Volt, daarnaast Dhr. van Erve van bouwbedrijf Volt en Mr. Ledeboer, directiesecretaris Volt.

Fotonummer["039181"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1959
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Algemeen. Gebouwen, Nieuwbouw. "Vlaggengeld" en enkele sigaren voor alle medewerkers van het aannemingsbedrijf dat de nieuwbouw van hal "Z" heeft gerealiseerd. Het hoogste punt werd bereikt binnen de geplande twaalf weken. Links met bril Ir. Kipperman directeur van Volt, daarnaast Dhr. van Erve van bouwbedrijf Volt en Mr. Ledeboer, directiesecretaris Volt.
AnnotatieVolt-Contact juli 1959.
Datum

039181 - Volt. Zuid. Algemeen. Gebouwen, Nieuwbouw. "Vlaggengeld" en enkele sigaren voor alle medewerkers van het aannemingsbedrijf dat de nieuwbouw van hal "Z" heeft gerealiseerd. Het hoogste punt werd bereikt binnen de geplande twaalf weken. Links met bril Ir. Kipperman directeur van Volt, daarnaast Dhr. van Erve van bouwbedrijf Volt en  Mr. Ledeboer, directiesecretaris Volt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag