010662 - Noordzijde Heuvel met spoorwegovergang. Links café Spoorzicht. Er naast een bakkerij, later hoedenwinkel van Ria Hamers-Torremans. Op de achtergrond het hoekhuis op de splitsing Koestraat-Enschotsestraat. Links de voetgangersbrug over het spoor, gebouwd in 1894. - Foto's & Kaarten

Noordzijde Heuvel met spoorwegovergang. Links café Spoorzicht. Er naast een bakkerij, later hoedenwinkel van Ria Hamers-Torremans. Op de achtergrond het hoekhuis op de splitsing Koestraat-Enschotsestraat. Links de voetgangersbrug over het spoor, gebouwd in 1894.

Fotonummer["010662"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
WijkCentrum
Datering vanaf1912
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingNoordzijde Heuvel met spoorwegovergang. Links café Spoorzicht. Er naast een bakkerij, later hoedenwinkel van Ria Hamers-Torremans. Op de achtergrond het hoekhuis op de splitsing Koestraat-Enschotsestraat. Links de voetgangersbrug over het spoor, gebouwd in 1894.
AnnotatieTilburg in oude ansichten II, nr. 12.
Datum

010662 - Noordzijde Heuvel met spoorwegovergang. Links café Spoorzicht. Er naast een bakkerij, later hoedenwinkel van Ria Hamers-Torremans. Op de achtergrond het hoekhuis op de splitsing Koestraat-Enschotsestraat. Links de voetgangersbrug over het spoor, gebouwd in 1894.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag